LOVEYOURBODY

TESTIMONIALS


 

Nadia K.


Εξαιρετική επαγγελματίας και πολύ συνεπής. Τα μαθήματα με την Άννα ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες προπόνησης που είχα ποτέ!

ioanna v.


Εξαιρετική και πολύ ευχάριστη η Άννα, σε παρακινεί, ακούει προσεκτικά αυτά που θες να βελτιώσεις και κάνει τον στόχο σου και δικό της στόχο, προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σου. Είναι ευέλικτη στο πρόγραμμα και πάντα πρόθυμη. Θα συνεχίσουμε δυναμικά μαζί της!

ΑΝΝΑ Φ.


Σε ακούει και σε παρατηρεί ταυτόχρονα για ό,τι χρειάζεσαι. Είναι ευγενική, υπεύθυνη, συνεπής και αφοσιωμένη στον στόχο με βάση τις ανάγκες σου. Έχει ενδιαφέρον το πρόγραμμα κάθε φορά, περνάει γρήγορα και ευχάριστα η ώρα ενώ γίνεται πολύ δουλειά και με αποτέλεσμα!

Αρχόντω Α.


Η Άννα είναι εξαιρετική στη δουλειά της, ευχάριστη και με έχει κάνει να νιώσω πολύ άνετα. Με ενθαρρύνει πάρα πολύ κι έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα και τις ασκήσεις στις ανάγκες μου. Ήδη από τις 2 πρώτες εβδομάδες νιώθω μεγάλη διαφορά, τα μαθήματα με έχουν βοηθήσει όχι μόνο στην μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και στην εκτόνωση του στρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαίρομαι πολύ που είναι η fitpal μου.

Valia F.


Η Άννα είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Ευχάριστη και γλυκιά προσωπικότητα, με εμψυχώνει και δίνει μεγάλη σημασία στην αποφυγή τραυματισμών. Επίσης προσαρμόζει το ρυθμό του μαθήματος στις ανάγκες και τις δυνατότητές μου και το μάθημα είναι ευχάριστο και αποτελεσματικό. Έχω δει μεγάλη διαφορά και στην καρδιοαναπνευστική μου αντοχή σε λίγα μόνο μαθήματα. Νιώθω μεγάλη ηρεμία και εμπιστοσύνη που είναι προπονήτριά μου!

Stefanie G.


Η Άννα είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Καταρτισμένη και πολύ φιλική. Ειδική και για αποκατάσταση. Μετά την εγχείριση δισκοκηλης ήταν δύσκολο να έμπιστη κάποιον γυμναστή αλλά η Άννα ήταν πραγματικά η κατάλληλη.

Eleni K.


Η Άννα είναι φοβερή κι υπεύθυνη επαγγελματίας. Έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες και τους στόχους μου. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ γρήγορα διαφορά στο σώμα μου, στα σημεία ακριβώς που χρειαζόμουν βελτίωση. Είναι πολύ βοηθητική και ενθαρρυντική με τις ασκήσεις και η προπόνηση είναι πάντα ευχάριστη. Ευχαριστώ Άννα!

Magdalena L.


Είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη από την Άννα και τις ασκήσεις που μου δείχνει κάθε φορά! Εξαιρετική επαγγελματίας, ευχάριστη προσωπικότητα καισυνεπής. Με ενθαρρύνει κάθε φορά να φτάσω τον στόχο μου!

Yana D.


Επέλεξα την Άννα για τις γνώσεις που φαινόταν να έχει και είναι εξαιρετική και ως προσωπικότητα. Ακούει πολύ προσεκτικά τις ανάγκες μου, δεν γίνεται πιεστική και είναι πολύ ενθαρρυντική. Φέρνει πάντα νέες ασκήσεις στο πρόγραμμά μας που ταιριάζουν στις ανάγκες και στους στόχους μου και το μάθημά της είναι πολύ ευχάριστο, ακόμα και για μένα που δεν ανυπομονώ για άσκηση. Εξαιρετικά προσεκτική σε ό,τι αφορά αποφυγή τραυματισμούς και αποθεραπεία. Πολύ ευχάριστη, υπεύθυνη, συνεπής, αφοσιωμένη και προσαρμόζεται ρυθμό του πελάτη της! Τη συστήνω 100%

Ανδρομάχη Κ.


Η Άννα είναι καταπληκτική στη δουλειά της! Με εναθαρρύνει και με βοηθά αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ανάγκες μου. Ανυπομονώ για τις επόμενες προπονήσεις! Μέχρι τώρα πίστευα οτι δεν θα τα κατάφερνα ποτέ να ολοκληρώσω κάποιες ασκήσεις, ενώ με τη βοήθειά της, αισθάνομαι καλύτερα και βλέπω αποτελέσματα.

Vasso T.


trainer με κατανοηση για την καναπεδιλα σου και τα μυοσκελετικα σου προβληματα που φτιαχνει ενα προγραμμα προσαρμοσμενο σε σενα ,την ενταση που επιθυμεις, τα ορια σου χωρις να σε πιεζει παρα με μονο μελημα της την επιτευξη του στοχου κανοντας το μαθημα ευχαριστο και εποικοδομητικο!

Ricardo I.


Anna made working out fun and she is very knowledgeable about training. She took care of every single aspect taking time to explain each exercise and position, with flexibility and a personal approach. I really enjoyed training with her!

Ελένη Μ.


Η Άννα είναι εξαιρετική, έπιασε αμέσως τον ρυθμό μου, τη δυναμική του σώματός μου και διαμόρφωσε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται απόλυτα στο στόχο μου!! Έκλεισα πακέτο προπονήσεων μαζί της και σκοπεύω να συνεχίσω μέχρι να πετύχω το στόχο μου, με την Άννα νιώθω σιγουριά ότι μπορώ να το κάνω!!

Sophia M.


H Άννα είναι μια πολυ ευχαριστη προσωπικότητα που σε παρακινεί να πετύχεις τον στόχο σου και να συνεχίζεις την προσπάθεια. Πάντα συνεπής, ευέλικτη ως προς τις ώρες μαθημάτων, με πρόγραμμα θετική ενέργεια και πρόθυμη να σε βοηθήσει ν πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα ! Τέλεια επιλογή .. και συνεχίζουμε ...

Στυλιανός Κ.


Πολύ καλή δουλειά! Υπεύθυνη, αφοσιωμένη στο στόχο και με πρόγραμμα. Θα συνεχίσω σίγουρα! Πάμε δυναμικά!