
Υλικά: 1 κούπα γάλα αμυγδάλου (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) – ½ κούπα γιαούρτι αγελαδινό πλήρες στραγγιστό – 1 κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) – ½ κ.γ. κανέλλα – 2 κ.γ. γλυκαντικό ερυθριτόλης
Παρασκευή: Σε ένα blender χτυπάμε μαζί το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι και το αμυγδαλοβούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα προσθέτουμε την κανέλα και την ερυθριτόλη και χτυπάμε ξανά καλά. Σερβίρουμε με παγάκια.
Διατροφική Ανάλυση: Kcal 250 – Pr 15.0 (gr) – Fat 17.2 (gr) – Cho 7.9 (gr) – Φυτικές Ίνες 1.65 gr – Na 261 mg