LOVE YOUR BODY

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Η Ηλιάνα είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής από το 2003 με ικανότητα ενθάρρυνσης και τεχνικές γνώσεις για την παρακίνηση ασκούμενων να επιτύχουν τους στόχους τους.

Δραστήρια και καταξιωμένη με εκτενή προϋπηρεσία στην επαφή με τους ανθρώπους και κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών του καθενός.

Διαπιστευμένη Pilates instructor & International certification courses από την balanced body έχει βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να φροντίσουν και να αγαπήσουν το σώμα τους.


Η Μαρία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην Αθλητική διατροφή. Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές της σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ τα τελευταία χρόνια μένει στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω στην αθλητική διατροφή στο Liverpool John Moores University. Επιπλέον, στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών, έχει ολοκληρώσει ένα εξάμηνο στο Haw Hamburg University of Applied Sciences, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο διαιτολογικό γραφείου του κου Μιχάλη Μακρυλλού καθώς και στο ξενοδοχείο Electra Metropolis. Επιπλέον, στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής εξειδίκευσης, ολοκλήρωσε την πρακτική άσκηση στην ποδοσφαιρική ομάδα της Liverpool γυναικών (Liverpool FC Women) καθώς και στην ειδική ομάδα των διαιτολόγων του Liverpool John Moores University, η οποία αναλαμβάνει ετησίως του αθλητές “ταλέντα” του πανεπιστημίου.

Η προϋπηρεσία της περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό χώρων εστίασης και πώλησης, κάτι που τη βοήθησε να εξελίξει τις επικοινωνιακές της δεξιότητες και να γνωρίσει πολύ καλύτερα τον κόσμο, στον οποίο ζούμε. Πρόσφατα, ξεκίνησε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Food for thought, ενώ έχει εργαστεί με πλήθος ατόμων, ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών, με σκοπό την εξατομικευμένη διατροφική παρέμβαση και εκπαίδευση.

Όπως υποστηρίζει κ η ίδια, “το κλειδί για να αγαπήσουμε εμάς και το σώμα μας, είναι να επενδύσουμε στη σχέση μας με το φαγητό, αλλά και να εκπαιδευτούμε διατροφικά ώστε να μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε σωστές διατροφικές επιλογές”.

H Άννα είναι η ιδρύτρια του www.lyb.gr και μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της φιλοσοφίας «Αγάπησε το σώμα σου είναι το σπίτι που ζεις».

Η ίδια έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει ολοκληρώσει 3 μεταπτυχιακά σε Διαιτολογία – Διατροφή, Αποκατάσταση και Διοίκηση Αθλητικών διοργανώσεων. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει εκπαιδεύσεις σε NLP Practitioner Certification, Health Coaching, Κλινική Διατροφή & ψυχικές διαταραχές.

Έχει εργαστεί με εκατοντάδες γυναίκες σε όλους τους τομείς που έχει εκπαιδευτεί αυτό όμως που κρατάει είναι, ότι η προσέγγιση να φροντίσουμε και να αγαπήσουμε το σώμα μας είναι μια ολιστική διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και κατάλληλη καθοδήγηση.

Είναι ταξίδι για να κατανοήσουμε, να εκπαιδευτούμε και τέλος να εφαρμόσουμε πρακτικές που θα μας οδηγήσουν σε μια ζωή με υγεία και ευεξία προς τον σημαντικότερο άνθρωπο που έχουμε στη γη «τον εαυτό μας»


Η Τζωρτζίνα Κουκά είναι Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Βρεφική & Παιδιατρική Διατροφή, απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών ‘Σωτηρία’, στο διαιτολογικό γραφείο VK Nutrition και στην εταιρεία Hellaschem.

Η ερευνητική πτυχιακή της διατριβή είχε θέμα ‘Πρόσληψη νατρίου και εμφάνιση αγγειακών βλαβών σε άτομα με αυτοάνοσα & φλεγμονώδη νοσήματα’, η οποία διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘Λαϊκό’. Έχει συμμετάχει επιτυχώς στο πρόγραμμα επιμόρφωσης Παιδιατρικής Διατροφής της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.και κατέχει τον επιστημονικό τίτλο ‘Master Nutritionist in Pediatric Nutrition’. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών ημερίδων και συνεδριών όσον αφορά την Βρεφική Διατροφή και την Διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και την γαλουχία.

Η Τζωρτζίνα Κουκά είναι συνεργάτης του πολυχώρου Dance Path από το 2020. Ακόμη, εργάζεται στο πολυϊατρείο AMS CLINIC που εδρεύει σε Αθήνα & Μύκονο, όντας η αποκλειστική Διατροφολόγος.

Κύριο μέλημά της είναι να ονειρευτείτε την αλλαγή, να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να σέβεστε το σώμα σας με όλη την έννοια της αυτοφροντίδας. Η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και ισορροπημένου τρόπου ζωής αποτελούν το μυστικό για μία ζωή γεμάτη υγεία!